دوشنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۷
www.mokrian.ir

  • تاریخ: پنج شنبه, ۱۷ اسفند ۱۳۹۶ / ساعت ۰۴:۱۹:۴۷
  • شناسه خبر: 3079

رقابت ۶۷ بانوی بوکانی در جشنواره آشپزی

به مناسبت هفته بزرگداشت مقام زن، ۶۷ بانوی بوکانی در سه بخش کیک، شیرینی و غذاهای ایرانی در سالن پذیرایی نارین این شهرستان با هم به رقابت پرداختند. به گزارش مکریان؛ در این دوره از جشنواره، در بخش غذاهای ایرانی از نوع غذای “دلمه کلم و مخلوط”، خانم فاطمه نصرتی، فرشته و گزیزه نامی به […]

به مناسبت هفته بزرگداشت مقام زن، ۶۷ بانوی بوکانی در سه بخش کیک، شیرینی و غذاهای ایرانی در سالن پذیرایی نارین این شهرستان با هم به رقابت پرداختند.
به گزارش مکریان؛ در این دوره از جشنواره، در بخش غذاهای ایرانی از نوع غذای “دلمه کلم و مخلوط”، خانم فاطمه نصرتی، فرشته و گزیزه نامی به ترتیب مقام اول تا سوم را به دست آوردند.
در بخش دسر “شله زرد”، نیلوفر دادخواه، سنبل کریم پور و دریا ولی زاده مقام های اول تا سوم را به خود اختصاص دادند.
در بخش “سالاد الویه” فریبا و صغری سربازی اول و سکینه سادات سرامی دوم شد.
در بخش شیرینی “نان پنجره ای”، شیلر خضریان مقام اول را کسب و در بخش شیرینی “نان خامه ای” نیز ماهپره شریفی به این مقام دست یافت.
در بخش کیک خانگی، شیلر خضریان و آمنه حمدی مقام های اول و دوم را کسب کردند.
در بخش کیک تولد، چنور مینی شیری اول و سارا رضازاده نیز دوم شد.
آرش ناصری مدیر اجرایی جشنواره در گفتگو با خبرنگار مکریان، هدف از برگزاری این جشنواره را به نمایش گذاشتن هنر آشپزی بانوان ذکر کرد و افزود: داوران این جشنواره بر اساس طعم غذا، مواد مصرفی، نوع پخت و تزیین، نفرات برتر این جشنواره در هر بخش را انتخاب که به آنها جوایزی اهدا شد.
به گفته ناصری این جشنواره توسط امور بانوان اداره ورزش و جوانان بوکان و با حمایت پارچه سرای سوره و سالن عروس و زیبایی آذین برگزار شده است.
خبرنگار/ کیوان یاری

انتهای پیام/ خ



گفتگو